Over Ons

Over ons

De studenten Guilliam Lutz, Martijn de Kam en Luca Brugel misten een studievereniging bij de studie Technische Informatica en hebben daarom in 2021 besloten om er eigenhandig een op te richten. Na een jaar konden de jongens al meer dan 20 leden tellen. Dit succes bleef groeien en omdat er vanuit Informatica ook een wens was voor meer verbinding is er in 2023 besloten Informatica-studenten bij de vereniging te voegen, iets wat al sinds het begin een ambitie was van de vereniging.

Wat doet de vereniging?

Als vereniging hebben we een aantal kernwaarden:

  • Het verbeteren en aanvullen van de studie (Technische) Informatica. Omdat we een studievereniging door en voor studenten zijn, kunnen wij dingen doen die een opleiding niet kan of wil doen, zoals uitjes en borrels.
  • Het verbinden van de studenten en het promoten van sociale competenties. We willen een gezellige vereniging zijn waar mensen andere studenten kunnen leren kennen en vrienden binnen de opleidingen kunnen maken.
  • Een connectie leggen tussen student en het werkveld. Via bedrijvendagen en bederijfsbezoeken geven we je de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen bij IT-bedrijven in de buurt. Daarnaast zorgt de mix van oudejaars en jongerejaars ervoor dat het makkelijker is om in contact te komen met een bedrijf.

Huidig bestuur

Een foto van het gehele bestuur.

Het huidige bestuur. Van links naar rechts: secretaris Stijn van Houwelingen, voorzitter Sam de Craen, vice-voorzitter Jesse Krijgsman en penningmeester Robin Luijten.

Een foto van vice-voorzitter Jesse Krijgsman

Jesse Krijgsman - vice-voorzitter

Hoi! Ik ben Jesse, ondertussen studeer ik al 4 jaar Technische Informatica aan Avans Hogeschool in Breda. Naast mijn studie zet ik mij in voor onze gave vereniging, S.V. Promptus Imperii, nu voor het tweede studiejaar op rij ben ik bestuurslid bij de verening.

Ik hoop met mijn bijdrage de studenten van TI en I een te helpen en de opleiding nét wat beter te maken en uiteraard vind ik het ook leuk om te doen. Naast mijn opleiding blijf er soms nog wat vrije tijd over, in die tijd vind ik het leuk om motor te rijden en uiteraard een pilsje op zn tijd.

Een foto van penningmeester Robin Luijten

Robin Luijten - penningmeester

Hoi allemaal! Ik ben Robin Luijten, 23 jaartjes jong, en ik ben de penningmeester van onze te gekke studievereniging. Mijn taak? Zorgen dat de centen kloppen, zodat we alle vette activiteiten kunnen blijven doen waar we zo van genieten.

Als penningmeester ben ik de go-to persoon als het om geld gaat. Dus als je vragen hebt, stuur me gerust een berichtje.

Kortom, ik ben hier om ervoor te zorgen dat onze vereniging financieel gezond blijft, zodat we samen de tijd van ons leven kunnen hebben. Dus, als je zin hebt om mee te doen aan onze toffe activiteiten, kom dan zeker langs! Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen te genieten van alles wat onze vereniging te bieden heeft!

Een foto van voorzitter Sam de Craen

Sam de Craen - voorzitter

Hoi, welkom op de website van onze vereniging! Mijn naam is Sam de Craen, de trotse voorzitter van onze studievereniging. Momenteel zit ik in mijn tweede jaar van Technische Informatica. Ik zet me graag in voor onze vereniging, omdat ik zie dat we voor velen een waardevolle aanvulling zijn op zowel hun studie als hun gehele studentenleven. Als vereniging streven we ernaar niet alleen de band tussen studenten te versterken, maar ook met het bedrijfsleven samen te werken. Samen met onze sponsoren bieden we onze leden een inkijkje in het gevarieerde en soms uitdagende werk dat ons vakgebied te bieden heeft.

Wat is mijn rol als voorzitter? Ik vind het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt binnen onze vereniging. Bij ons mag iedereen zijn wie hij wil zijn. Dit doe ik door goed naar mensen te luisteren en altijd open te staan voor een gesprekje. Naast mijn voorzitterschap ben ik ook gewoon student. Dit betekent voor mij hard werken, veel vrienden maken en af en toe genieten van een biertje;)

Een foto van secretaris Stijn van Houwelingen

Stijn van Houwelingen - secretaris

Hoi, ik ben Stijn van Houwelingen en ben vierdejaars Informatica-student. Ik ben de secretaris van de vereniging. Ik was in 2023 de eerste Informatica-student die lid is geworden van de verening en mijn doel is om Informatica een volwaardig onderdeel te maken van de vereniging.

Daarnaast heb ik de taak als secretaris. Dit houdt in dat ik bij alle vergaderingen notuleer en de papieren en mail op orde houdt. Ik verwerk ook nieuwe aanmeldingen, dus als je je aanmeld voor de vereniging zal je een berichtje van mij ontvangen 😄. In mijn vrije tijd ben ik meestal bezig aan het sleutelen met Open Source software en/of Linux. Daarnaast luister ik naar allerlei soorten muziek, speel ik gitaar en houd ik van het leren van talen.

Bestuur 2022-2023

Een foto van het bestuur in schooljaar 2022-2023.

Het bestuur 2022-2023. Van links naar rechts: penningmeester Robin Luijten, secretaris Jesse Krijgsman, voorzitter Guilliam Lutz en vice-voorzitter Luca Brugel.

Een foto van voorzitter Guilliam Lutz

Guilliam Lutz - voorzitter

3 jaar geleden heb ik het idee gekregen een studievereniging op te richten voor Technische Informatica. Van wat ik hoorde hadden naast mij veel studenten behoefte aan een vereniging die de opleiding verrijkt. Het organiseren van evenementen met interessante onderwerpen die de opleiding niet aanbied. Maar ook een plek waar studenten laagdremepelig samen kunnen komen en plezier kunnen hebben. Inmiddels zit ik na het oprichtingsjaar in mijn 2e jaar als voorzitter en ik doe dit met veel plezier en passie. Voor vragen over de opleiding en de vereniging of al het andere kan je altijd bij mij terecht.

Een foto van secretaris Jesse Krijgsman

Jesse Krijgsman - secretaris

Derde jaar student Technische Informatica. Ik zet mij in voor onze opleiding en vriendengroep, dit hoop ik ook te kunnen doen door onze studievereniging S.V. Promptus Imperii.

Een foto van vice-voorzitter Luca Brugel

Luca Brugel - vice-voorzitter

Derde jaar student Technische Informatica. Ik hoop door middel van de studievereniging onze studie te verbeteren en te verbinden.

Een foto van Penningmeester Robin Luijten

Robin Luijten - penningmeester

Hoi, Mijn naam is Robin, 22 jaar oud en derde jaars student Technische Informatica. Ik ben momenteel de penningmeester van SV Promptus Imperii.