Afsluiting periode 1

De eerste periode hebben we afgesloten met een knaller. In de avond hebben we ons verzameld voor “Vier Hoog”, het entertainment centrum in Breepark Breda.

Gerelateerde posts

Introductieborrel ATIx-studieverenigingen

Introductieborrel ATIx-studieverenigingen

Om het jaar goed af te sluiten heeft de activiteiten commissie zitten denken wat zij onze beste leden voor kerst gingen schenken. Wat nieuwe stickers of een paar biertjes uit het café? Nee dit jaar werd het toch een kerstdiner!

Lees meer
Bedrijvendag 2023

Bedrijvendag 2023

16 maart dit jaar hebben wij weer mogen genieten van de jaarlijkse bedrijvendag, en wat was het druk! Deze bedrijvendag hebben wij in samenwerking met de andere studieverenigingen van ATIx mogen organiseren.

Lees meer
Bedrijfsbezoek ProDrive Technologies

Bedrijfsbezoek ProDrive Technologies

Afgelopen 9 mei was er een studiedag voor de docenten van TI…… de uitgekozen kans om voor ons als studievereniging om wat leuks te organiseren. Daarom hebben wij in samenwerking met ProDrive, 1 van onze sponsoren, een bedrijfsbezoek georganiseerd bij hun locatie in Eindhoven! Met velen van onze opleiding zijn we langs geweest en hebben we een kijkje achter de schermen gekregen en zijn we veel te weten gekomen over het bedrijfsleven. Dit was een zeer geslaagde en gezellige dag en willen daarom ook graag onze sponsor, ProDrive Technologies bedanken voor de moeite en inzet!

Lees meer