Promptus Imperii Kerstdiner en -gala 2022

Het was dit jaar wederom weer zo ver, het kerstdiner van Promptus Imperii! En wat heeft het gesmaakt. Al onze leden hadden allemaal een uniek gerecht gemaakt en meegenomen naar ons diner! Daarnaast was er ook nog de dresscode, lekker chique! Iedereen had zijn mooiste jurk, beste pak of meest kleurrijke kerstoutfit aan.

Om deze geweldige avond af te sluiten zijn we daarna met zijn allen gezellig doorgeschoven naar het kerstgala van Kamp Beta, waar wij nog lekker met zijn allen hebben nagenoten en gefeest!

Tags :

Gerelateerde posts

Soldeerworkshop

Soldeerworkshop

Aan het begin van de tweede onderwijsperiode hebben we een soldeerworkshop gehouden. Hiervoor hebben we voor alle studenten een eigen soldeerkits geregeld waarmee iedereen een eigen kerstboompje met led lichtjes kon solderen. Professional Thomas heeft ons een goede introductie gegeven en ons de basis van het solderen geleerd. Al snel kon iedereen enthousiast aan de slag, en heeft iedereen hun eigen kerstboompje mee naar huis kunnen nemen. Wij vinden solderen een hele nuttige vaardigheid die iedere technicus goed kan gebruiken en zijn blij dat we de studenten dit stukje verrijking hebben kunnen brengen. Daarnaast was natuurlijk een superleuke middag, volgend jaar weer!

Lees meer
Bedrijfsbezoek ProDrive Technologies

Bedrijfsbezoek ProDrive Technologies

Afgelopen 9 mei was er een studiedag voor de docenten van TI…… de uitgekozen kans om voor ons als studievereniging om wat leuks te organiseren. Daarom hebben wij in samenwerking met ProDrive, 1 van onze sponsoren, een bedrijfsbezoek georganiseerd bij hun locatie in Eindhoven! Met velen van onze opleiding zijn we langs geweest en hebben we een kijkje achter de schermen gekregen en zijn we veel te weten gekomen over het bedrijfsleven. Dit was een zeer geslaagde en gezellige dag en willen daarom ook graag onze sponsor, ProDrive Technologies bedanken voor de moeite en inzet!

Lees meer
FMI ImProvia Tech Challenge

FMI ImProvia Tech Challenge

Op 7 december 2023 organiseerde onze activiteitencommissie samen met FMI ImProvia een superleuke Tech Challenge. Voordat we aan de slag gingen met de challenge, kregen we een korte presentatie over het bedrijf Ævo, die zich specialiseert in slimme bruggen, tunnels en sluizen. Daarbij kregen we ook een introductie over de uitdagende activiteit die ons te wachten stond.

Lees meer