Soldeerworkshop

Aan het begin van de tweede onderwijsperiode hebben we een soldeerworkshop gehouden. Hiervoor hebben we voor alle studenten een eigen soldeerkits geregeld waarmee iedereen een eigen kerstboompje met led lichtjes kon solderen. Professional Thomas heeft ons een goede introductie gegeven en ons de basis van het solderen geleerd. Al snel kon iedereen enthousiast aan de slag, en heeft iedereen hun eigen kerstboompje mee naar huis kunnen nemen. Wij vinden solderen een hele nuttige vaardigheid die iedere technicus goed kan gebruiken en zijn blij dat we de studenten dit stukje verrijking hebben kunnen brengen. Daarnaast was natuurlijk een superleuke middag, volgend jaar weer!

Tags :

Gerelateerde posts

Bedrijfsbezoek ProDrive Technologies

Bedrijfsbezoek ProDrive Technologies

Op 20 oktober 2023 brachten we een bezoek aan onze sponsor, ProDrive Technologies in Eindhoven, en het was een ontzettend geslaagde dag! Bij aankomst werden we hartelijk verwelkomd met wat lekkers: een stukje cake en een drankje om de sfeer erin te brengen. Daarna werden we meegenomen in een interessante presentatie waarin we alles te weten kwamen over de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf.

Lees meer
The Roaring Twenties Themafeest

The Roaring Twenties Themafeest

Afgelopen 7 mei hebben wij een feest gehouden, en niet zomaar een feest. Dit feest werd gehouden in combinatie met de GameJam en had daarom ook hetzelfde thema, Into the past. Vandaar dat wij voor dit feest zo’n 100 jaar terug de tijd in zijn gegaan naar… de jaren 20! Iedereen zag er op zijn/haar best uit en hebben samen kunnen genieten van een heerlijk drankje!

Lees meer
Bedrijvendag 2023

Bedrijvendag 2023

16 maart dit jaar hebben wij weer mogen genieten van de jaarlijkse bedrijvendag, en wat was het druk! Deze bedrijvendag hebben wij in samenwerking met de andere studieverenigingen van ATIx mogen organiseren.

Lees meer