Bedrijvendag 2023

16 maart dit jaar hebben wij weer mogen genieten van de jaarlijkse bedrijvendag, en wat was het druk! Deze bedrijvendag hebben wij in samenwerking met de andere studieverenigingen van ATIx mogen organiseren.

Niet alleen hebben wij zelf nieuwe connecties kunnen leggen met bedrijven die voor ons nog onbekend waren, maar ook onze leden. Er zijn nieuwe connecties gelegd, mogelijkheden voor stages en banen besproken!

We hebben volgend jaar weer zo’n succes te hebben! Tot dan!

Tags :

    Gerelateerde posts

    PLC-lezing Batenburg IAS

    PLC-lezing Batenburg IAS

    9 mei was toch een speciale dag, namelijk de eerste lezing van ons partner Batenbrug IAS!!! En wat was het voor een lezing. De lezing die ging over, een voor de TI’ers iets minder bekend maar voor onze Informatica studenten wat bekender onderwerp, PLC’s programmeren.

    Lees meer
    The Roaring Twenties Themafeest

    The Roaring Twenties Themafeest

    Afgelopen 7 mei hebben wij een feest gehouden, en niet zomaar een feest. Dit feest werd gehouden in combinatie met de GameJam en had daarom ook hetzelfde thema, Into the past. Vandaar dat wij voor dit feest zo’n 100 jaar terug de tijd in zijn gegaan naar… de jaren 20! Iedereen zag er op zijn/haar best uit en hebben samen kunnen genieten van een heerlijk drankje!

    Lees meer
    Bedrijfsbezoek ProDrive Technologies

    Bedrijfsbezoek ProDrive Technologies

    Op 20 oktober 2023 brachten we een bezoek aan onze sponsor, ProDrive Technologies in Eindhoven, en het was een ontzettend geslaagde dag! Bij aankomst werden we hartelijk verwelkomd met wat lekkers: een stukje cake en een drankje om de sfeer erin te brengen. Daarna werden we meegenomen in een interessante presentatie waarin we alles te weten kwamen over de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf.

    Lees meer