CM.com Workshop Kubernetes & GitOps

S.V. Promptus Imperii was op 31 oktober 2023 te gast bij CM.com. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen en kregen we de kans om deel te nemen aan een workshop over het deployen van apps in de cloud met behulp van Kubernetes en GitOps. bijzonder leerzaam, waarbij we direct hands-on ervaring opdeden met deze innovatieve technologieën. De mogelijkheid om zelf actief aan de slag te gaan met de technologie voegde een extra dimensie toe aan de workshop. We hebben enorm genoten van deze gezellige en informatieve workshop.

Naast de workshop kregen we ook de kans om een kijkje te nemen achter de schermen bij CM.com tijdens een rondleiding door hun gebouwen. Onze oprechte dank gaat uit naar CM.com voor het mogelijk maken van deze geslaagde workshop. Het was een dag vol leerzame momenten en waardevolle inzichten.

Gerelateerde posts

Eindejaars BBQ

Eindejaars BBQ

Om het jaar af te sluiten hebben we met de verening een BBQ georganiseerd bij BRESS breda.

Lees meer
Bedrijfsbezoek ProDrive Technologies

Bedrijfsbezoek ProDrive Technologies

Afgelopen 9 mei was er een studiedag voor de docenten van TI…… de uitgekozen kans om voor ons als studievereniging om wat leuks te organiseren. Daarom hebben wij in samenwerking met ProDrive, 1 van onze sponsoren, een bedrijfsbezoek georganiseerd bij hun locatie in Eindhoven! Met velen van onze opleiding zijn we langs geweest en hebben we een kijkje achter de schermen gekregen en zijn we veel te weten gekomen over het bedrijfsleven. Dit was een zeer geslaagde en gezellige dag en willen daarom ook graag onze sponsor, ProDrive Technologies bedanken voor de moeite en inzet!

Lees meer
Soldeerworkshop

Soldeerworkshop

Aan het begin van de tweede onderwijsperiode hebben we een soldeerworkshop gehouden. Hiervoor hebben we voor alle studenten een eigen soldeerkits geregeld waarmee iedereen een eigen kerstboompje met led lichtjes kon solderen. Professional Thomas heeft ons een goede introductie gegeven en ons de basis van het solderen geleerd. Al snel kon iedereen enthousiast aan de slag, en heeft iedereen hun eigen kerstboompje mee naar huis kunnen nemen. Wij vinden solderen een hele nuttige vaardigheid die iedere technicus goed kan gebruiken en zijn blij dat we de studenten dit stukje verrijking hebben kunnen brengen. Daarnaast was natuurlijk een superleuke middag, volgend jaar weer!

Lees meer