Weekend weg naar FOSDEM!

Afgelopen februari was het dan toch echt zo ver, ons eerste verenigingsweekendje!!! En we gingen naar…….. het FOSDEM evenement in Brussel maarliefst. En wat was dit gezellig. Op vrijdag vertrokken we gezellig met zijn allen vanaf Avans Hogeschool, waar de pret al begon. Toen we eenmaal, veilig, aan waren gekomen in Brussel hebben we eerst even lekker gerelaxed in ons hostel, waarna we door zijn gegaan naar de stad en deze lekker hebben verkend.

Op de zaterdag was het vroeg er uit met zijn allen om dan daadwerkelijk naar FOSDEM te gaan, het evenement voor de ICT’er. Hier worden ieder jaar verschillende presentaties, pitches en ideeën uitgewisseld over de voortgang van de huidige technologie. Toen we na deze lange dag klaar waren, zijn wij als groep met zijn allen, op kosten van de vereniging, lekker uiteten geweest! Ook hier hebben we uiteraard met zijn allen van elkaars gezelschap genoten en met elkaar gelachen.

En toen was het alweer zo ver, de zondag. In de ochtend zijn we met zijn allen gezellig naar de laatste paar presentaties op FOSDEM geweest. Toen FOSDEM was afgelopen hebben we met zijn allen nog een klein drankje gedaan en zijn we weer naar huis vertrokken helaas.

Dit weekend was voor iedereen een geweldige beleving en een weekend om nooit te vergeten! Wil je volgend jaar ook bij zo’n weekend zijn? Meld je dan snel aan als lid van S.V. Promptus Imperii en wees er bij!

Gerelateerde posts

Bedrijfsbezoek ProDrive Technologies

Bedrijfsbezoek ProDrive Technologies

Afgelopen 9 mei was er een studiedag voor de docenten van TI…… de uitgekozen kans om voor ons als studievereniging om wat leuks te organiseren. Daarom hebben wij in samenwerking met ProDrive, 1 van onze sponsoren, een bedrijfsbezoek georganiseerd bij hun locatie in Eindhoven! Met velen van onze opleiding zijn we langs geweest en hebben we een kijkje achter de schermen gekregen en zijn we veel te weten gekomen over het bedrijfsleven. Dit was een zeer geslaagde en gezellige dag en willen daarom ook graag onze sponsor, ProDrive Technologies bedanken voor de moeite en inzet!

Lees meer
Promptus Imperii Kerstdiner en -gala 2022

Promptus Imperii Kerstdiner en -gala 2022

Het was dit jaar wederom weer zo ver, het kerstdiner van Promptus Imperii! En wat heeft het gesmaakt. Al onze leden hadden allemaal een uniek gerecht gemaakt en meegenomen naar ons diner! Daarnaast was er ook nog de dresscode, lekker chique! Iedereen had zijn mooiste jurk, beste pak of meest kleurrijke kerstoutfit aan.

Lees meer
Bedrijvendag 2023

Bedrijvendag 2023

16 maart dit jaar hebben wij weer mogen genieten van de jaarlijkse bedrijvendag, en wat was het druk! Deze bedrijvendag hebben wij in samenwerking met de andere studieverenigingen van ATIx mogen organiseren.

Lees meer