Bedrijfsbezoek ProDrive Technologies

Op 20 oktober 2023 brachten we een bezoek aan onze sponsor, ProDrive Technologies in Eindhoven, en het was een ontzettend geslaagde dag! Bij aankomst werden we hartelijk verwelkomd met wat lekkers: een stukje cake en een drankje om de sfeer erin te brengen. Daarna werden we meegenomen in een interessante presentatie waarin we alles te weten kwamen over de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf.

Na de presentatie kregen we een rondleiding door de fabriek. Het was bijzonder om te zien hoe alles in zijn werk gaat en hoe de technologie tot stand komt. Na deze indrukwekkende tour werden we zelfs uitgenodigd om samen te eten. Op het menu stond heerlijke macaroni, en we hebben genoten van een gezellige maaltijd.

We willen ProDrive Technologies hartelijk bedanken voor hun gastvrijheid en inzet. Deze dag was niet alleen leerzaam, maar ook heel plezierig. Nogmaals dank voor deze waardevolle ervaring!

Gerelateerde posts

Eindejaars BBQ

Eindejaars BBQ

Om het jaar af te sluiten hebben we met de verening een BBQ georganiseerd bij BRESS breda.

Lees meer
Introductieborrel ATIx-studieverenigingen

Introductieborrel ATIx-studieverenigingen

Om het jaar goed af te sluiten heeft de activiteiten commissie zitten denken wat zij onze beste leden voor kerst gingen schenken. Wat nieuwe stickers of een paar biertjes uit het café? Nee dit jaar werd het toch een kerstdiner!

Lees meer
CM.com Workshop Kubernetes & GitOps

CM.com Workshop Kubernetes & GitOps

S.V. Promptus Imperii was op 31 oktober 2023 te gast bij CM.com. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen en kregen we de kans om deel te nemen aan een workshop over het deployen van apps in de cloud met behulp van Kubernetes en GitOps. bijzonder leerzaam, waarbij we direct hands-on ervaring opdeden met deze innovatieve technologieën. De mogelijkheid om zelf actief aan de slag te gaan met de technologie voegde een extra dimensie toe aan de workshop. We hebben enorm genoten van deze gezellige en informatieve workshop.

Lees meer