Weekend weg naar FOSDEM!

Afgelopen februari was het dan toch echt zo ver, ons eerste verenigingsweekendje!!! En we gingen naar…….. het FOSDEM evenement in Brussel maarliefst. En wat was dit gezellig. Op vrijdag vertrokken we gezellig met zijn allen vanaf Avans Hogeschool, waar de pret al begon. Toen we eenmaal, veilig, aan waren gekomen in Brussel hebben we eerst even lekker gerelaxed in ons hostel, waarna we door zijn gegaan naar de stad en deze lekker hebben verkend.

Op de zaterdag was het vroeg er uit met zijn allen om dan daadwerkelijk naar FOSDEM te gaan, het evenement voor de ICT’er. Hier worden ieder jaar verschillende presentaties, pitches en ideeën uitgewisseld over de voortgang van de huidige technologie. Toen we na deze lange dag klaar waren, zijn wij als groep met zijn allen, op kosten van de vereniging, lekker uiteten geweest! Ook hier hebben we uiteraard met zijn allen van elkaars gezelschap genoten en met elkaar gelachen.

En toen was het alweer zo ver, de zondag. In de ochtend zijn we met zijn allen gezellig naar de laatste paar presentaties op FOSDEM geweest. Toen FOSDEM was afgelopen hebben we met zijn allen nog een klein drankje gedaan en zijn we weer naar huis vertrokken helaas.

Dit weekend was voor iedereen een geweldige beleving en een weekend om nooit te vergeten! Wil je volgend jaar ook bij zo’n weekend zijn? Meld je dan snel aan als lid van S.V. Promptus Imperii en wees er bij!

Aanmelding gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *