Voor studenten door studenten

De studenten Guilliam Lutz, Martijn de Kam en Luca Brugel vonden altijd dat er wat miste in de studie Technische Informatica. Toen kwam Guilliam Lutz in 2021 met het idee om een studievereniging op te zetten samen met zijn vrienden. Na een jaar werd dit een groot succes en konden de jongens al meer dan 20 leden tellen. Dit succes bleef groeien waardoor in 2023 is besloten om ook Informatica studenten toe te laten, iets wat al sinds het begin een ambitie was van de vereniging.

Om de ambities en doelen van de vereniging te kunnen behalen heeft het oprichtend bestuur 3 kernwaardes opgesteld om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van haar leden. De kernwaardes zijn als volgt:

    1. Het verbeteren en aanvullen van de studie (Technische) Informatica
    2. Het samenbrengen van de studenten en het promoten van sociale competenties
    3. Een connectie leggen tussen student en het toekomstige werkveld 

Het huidige bestuur

Het huidige bestuur bestaat uit voorzitter Guilliam Lutz, vice-voorzitter Luca Brugel, secretaris Jesse Krijgsman en Penningmeester Robin Luijten. Dit bestuur zal bestuur zijn van 2022 tot en met 2024.

Guilliam Lutz - Voorzitter

3 jaar geleden heb ik het idee gekregen een studievereniging op te richten voor Technische Informatica. Van wat ik hoorde hadden naast mij veel studenten behoefte aan een vereniging die de opleiding verrijkt. Het organiseren van evenementen met interessante onderwerpen die de opleiding niet aanbied. Maar ook een plek waar studenten laagdremepelig samen kunnen komen en plezier kunnen hebben. Inmiddels zit ik na het oprichtingsjaar in mijn 2e jaar als voorzitter en ik doe dit met veel plezier en passie. Voor vragen over de opleiding en de vereniging of al het andere kan je altijd bij mij terecht.

Luca Brugel - Vice-voorzitter

Derde jaar student Technische Informatica. Ik hoop doormiddel van de studievereniging onze studie te verbeteren en te verbinden.

Jesse Krijgsman - Secretaris

Derde jaar student Technische Informatica. Ik zet mij in voor onze opleiding en vriendengroep, dit hoop ik ook te kunnen doen door onze studievereniging S.V. Promptus Imperii

Robin Luijten - Penningmeester

Hoi, Mijn naam is Robin, 22 jaar oud en derde jaars student Technische Informatica.
Ik ben momenteel de Penningmeester van SV Promptus Imperii.