Tech Challenge FMI ImProvia

Op 7 december 2023 organiseerde onze activiteitencommissie samen met FMI ImProvia een superleuke Tech Challenge. Voordat we aan de slag gingen met de challenge, kregen we een korte presentatie over het bedrijf Ævo, die zich specialiseert in slimme bruggen, tunnels en sluizen. Daarbij kregen we ook een introductie over de uitdagende activiteit die ons te wachten stond.

Tijdens de Tech Challenge werden we verdeeld in teams en stond de bedrijfsuitdaging Dr. Bridge centraal. Dit systeem voorspelt wanneer er onderhoud nodig is aan tunnels, bruggen en sluizen, allemaal gebaseerd op verschillende sensorgegevens. Onze taak was om dit systeem te bedenken en te beslissen welke technologieën we zouden gebruiken. Aan het einde presenteerden we onze ideeën, waarbij het beste team als winnaar werd gekozen.

Het was inspirerend om te zien hoe elk team met creatieve oplossingen kwam. De Tech Challenge was niet alleen leerzaam, maar zorgde er ook voor dat mensen van verschillende opleidingen goed gingen samenwerken.

Na een intensieve middag vol technologische uitdagingen sloten we de activiteit ook nog af met een gezellige pizzaborrel. Onze dank gaat uit naar de activiteitencommissie en FMI ImProvia voor het mogelijk maken van deze leerzame en verrijkende dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *